Megjelenítés:  Normál    Fekete-sárga    Fekete-fehér    Sötét szinesBetüméret: Normál  Nagy  
Egyesületünk székháza
Vakok és Gyengénlátók
Baranya Megyei Egyesülete
7623 Pécs, Móricz Zs. u. 8.
Az egyesület logoja

MenüElérhetőségeink:
Cím: 7623 Pécs, Móricz Zs. u 8. Tel/fax: 72 / 534-556
MobilSzám: +3630/1954297
Web: pecsivakok.hu
Email: iroda@pecsivakok.hu

Kép egyesületünk életéből.


1%
Segítsen adója
egy százalékával!
Adószámunk: 18326691-1-02


Fő támogatónk
Pécsi Első Lions Club
Wildhorse Energy Hungary Kft
Szigetvári Takarékszövetkezet
Nemzeti együttmüködési alap logója MVGYOSZ logója
TESCO
Pécs-Normandiai Lions Club
Első Lions Klub PécsAjánló
hangosujsag weboldala
www.laprolhangra.hu


Frissítve: 2021 01 14


Látogatók száma:
Oldalletöltések száma:
152445

Aktuális híreinkVakcina regisztráció


Már lehet a koronavírus elleni oltásra regisztrálni. A kormány kiküldte az oltásra történő regisztrációs kérdőíveket postai levél formában. Azon sorstársak akik nem tudják kitölteni papír alapon, megtehetik azt interneten is. Ha segítségre van szükségük a kitöltésben ügyfélfogadási időben állunk rendelkezésükre.
2021 01 13

Apróhirdetés


Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy honlapunkon van apróhirdetési lehetőség, ahol például segédeszközöket is lehet eladni-vásárolni. A termékek adásvételére egyesületünkben is lehetőséget biztosítunk.

Ha például valaki csalódik valamelyik termékben, pl. nem tetszik a színe, nem jó a mérete, nem megfelelő a hangereje, kijelzője stb. attól még lehet, hogy egy másik sorstársunknak megfelelő és használható.

Hirdetésüket feladhatják irodánk e-mail címén, személyesen székházunkban, vagy telefonon keresztül ügyfélfogadási időben.

A hirdetéseket az alábbi oldalunkon tekinthetik meg:
Apróhirdetések
2021 01 13

Újévi online műsor


Sajnos a vírushelyzet miatt még továbbra sem szervezhetünk filmklubokat, klubdélutánokat, nagyszabású programokat.

Fontos számunkra a közösségi élet fenntartása, tagjainkkal való kapcsolattartás, ezért 2021. január 21-én csütörtökön délután fél 5-kor egy újévi online műsorral szeretnénk kedveskedni. A karácsonyi műsorunkhoz hasonlóan ezt is facebook oldalunkon közvetítjük élőben, amit később visszanézhetővé teszünk azok számára, akik nem tudják élőben követni.

Facebook oldalunk itt érhető el:
VGYBME facebook oldal
2021 01 13

Újévi köszöntő


Kedves Sorstársak és Érdeklődők!

Köszöntöm Önöket a 2021-es évben. A karácsonyi ünnepek elmúltak, új év kezdődött, így egyesületünk januárban újra megkezdte működését.

A 2020-as év különösen eltérő volt a megszokottaktól a járványveszély miatt. Sajnos tevékenységünket, programjainkat korlátoznunk kellett, de még így is számos lehetőséggel gazdagíthattuk közösségünket. Emlékeztetőül néhány eredményünk:
- a többnapos kirándulásunkat 4 naposra bővítve terveztük, melyen rekordszámban 62 fővel vettünk részt és amelyet kiemelkedően 500 ezer forint felett támogattunk;
- tagjaink segédeszköz vásárlását szintén több mint 500 ezer forinttal támogattuk;
- a Pécsi Első Lions Clubbal szorosabbá váló kapcsolatunknak köszönhetően több ízben is támogattuk tagjainkat, szájmaszkokkal, tanulmányi támogatással, karácsonyi édességcsomagokkal, gyermekruhákkal;
- Braille könyvtárunk és hangoskönyvtárunk is számos példánnyal bővült;
- a bővülő szemléletformáló tevékenységünk keretében számos intézményben tartottunk érzékenyítő órákat, illetve vezetőségi tagjainkkal egy nagyszabású láthatatlan vacsorát szerveztünk.

Az idei évben is törekedni fogunk arra, hogy a székházat, a klubdélutánokat, a megszokott lehetőségeket a vírushelyzet enyhülését követően újra biztosítsuk a tagoknak. Ügyfélszolgálatunk egyenlőre a megszokott 3 napos rendben működik, de tervezzük annak a teljes hétre történő kiterjesztését és a vidéki ügyfélszolgálatok bevezetését is. Szolgáltatásainkra, mint például a kedvezményes mobilelőfizetés, a braille és hangoskönyvtár, az SOS segélyhívó igénylése,támmogatásokkal kapcsolatos információnyújtás, segédeszközök megtekintése továbbra is rendelkezésükre állunk.

Számíthatnak idén is tanulmányi és segédeszköz támogatást célzó pályázati kiírásra, illetve terveink között szerepel még kisebb-nagyobb kirándulás megszervezése is.

Kérem továbbra is kövessék figyelemmel levelező listánkat, egyesületünk honlapját és facebook oldalát a legfrissebb információk megtalálása érdekében.

Kérdésekkel, javaslatokkal, panaszokkal forduljanak bátran irodánk ügyintézőihez, hozzám és a vezetőséghez is bizalommal!

Üdvözlettel: Bögyös Zoltán elnök
2021 01 13

Régebbi híreink a hírarhívumban találhatóak.


A Weboldal 800x600 képfelbontásra és a látássérültek
igényeit figyelembevéve készült.
Webmester: Bögyös Zoltán
Copyright © VGYBME 2012